Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

15. 12. 2014 21:07

Suroviny

Porce: individuálně

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 910 kJ / 2 130 kcal
Bílkoviny227,53 g
Tuky105,94 g
Vláknina2,66 g
Cholesterol3 198 mg
Sodík4 831 mg
Sůl13,45 g
Sacharidy65,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ze zbytku jater můžeme udělat játrové knedlíčky, guláš, kostky, nebo nudličky na zelenině. Záleží, jaké množství jater zbude. Nebo je dáme zamrazit a použijeme později.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

16. 12. 2014 22:22

Za milé komentáře i hodnocení Všem děkuji:-K

Jiro:Jiro,to mě mrzí,že z napsaného postupu nejste moudrý..ale když si prohlídnete celý fotopostup,ne jen hlavní fotku,tak věřím,že to pochopíte:-)Víc podrobněji postup práce opravdu nešel nafotit:-8

Jarunka137

16. 12. 2014 20:41

Drahuško to vypadá mooooc dobře....já játra ráda...mňam...dala bych si....:yes::-K:yes:

Danca

16. 12. 2014 19:07

Děláš chutě!!!:-p:-p:-):-K :yes:

Jiro

16. 12. 2014 16:55

Podle fotky věřím, že je to mňamka. Podle uvedeného postupu však z toho nejsem vůbec moudrej.

hosta

15. 12. 2014 22:50

Moc lákavé, pochutnala bych si určitě:yes:

1974andrea

15. 12. 2014 22:00

Já mám ráda játra jakkoliv, tahle by mi moc chutnala :-p:yes:

Olinka5555

15. 12. 2014 21:21

to je nádhera:-))))) až mám z toho hlad. Moc povedené:yes::yes::yes:

ivulinka

15. 12. 2014 21:16

Nádhera, která by mi hodně chutnala:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: česnekový bok recept játrové knedlíčky ládi hrušky vepřová játra - zamrazit česnekový bok vepřová játra recept vepřová játra játrové knedlíčky můžeme zamrazit recepty ládi hrušky jatrove knedlicky z jatrovky lada hruška jatrové knedlicky vepřova jatra - lze zamrazit jak zamrazit jatra vepřová játra recepty vepřová bok na vepřová játra zamrazit játrové knedlíčky od ládi hrušky gulas s veprovych jater a veproveho boku můžeme zamrazit játra? játrové knedlíčky láďa hruška lada hruška veprovy bok závitky s vepřové játry lada hruška

Suroviny: játra vepřová, bok česnekový, pepř čtyř barev, hořčice plnotučná, petrželka zelená, olej, cibule, česnek, bok česnekový, omáčka worcesterová, omáčka sojová, česnek, máslo, voda, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R0lz