Domů - Recepty - Masový nákyp s růžičkovou kapustou

1/10

Masový nákyp s růžičkovou kapustou

Zpět na recept
Masový nákyp s růžičkovou kapustou
Anna Kocikova Anna Kocikova
Detail na řezu
Anna Kocikova Anna Kocikova
Masový nákyp s růžičkovou kapustou
Anna Kocikova Anna Kocikova
Kapustičky očistíme a vaříme 3minuty.Ochladíme a necháme okapat
Anna Kocikova Anna Kocikova
Slaninu,cibuli a česnek nakrájíme nadrobno
Anna Kocikova Anna Kocikova
Slaninu osmažíme a přidáme cibuli s česnekem
Anna Kocikova Anna Kocikova
Orestujeme do zrůžovění.Maso a kapustu pomeleme na mas.mlýnku a promícháme s osmaženými surovinami.
Anna Kocikova Anna Kocikova
Přidáme vejce,koření,promícháme a zlehka vmícháme nakrájené odřezky ze zbytku kapustiček.Na dno formy dáme část směsi,vtlačíme kapustičky
Anna Kocikova Anna Kocikova
Překryjeme druhou částí masové směsi a dáme na 15 minut do předehřáté trouby.Po upečení nakrájíme na porce
Anna Kocikova Anna Kocikova
Podáváme teplé,nebo studené
Anna Kocikova Anna Kocikova