Čočka, oves a lichořeřišnice

Saturejka Kuchařka: Saturejka

Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

1 hrnek čočky
1 hrnek ovesných vloček
2 stroužky česneku
sůl, pepř, nové koření (mleté)
oregano, pažitka, petrželka
bazalka, listy a květy lichořeřišnice
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Čočku propláchneme ve studené vodě a pomalu vaříme, přidáme ovesné vločky, sůl, koření (pepř, oregano, nové koření) a ke konci drcený česnek.

  2. Vaříme do měkka asi 20 minut, a necháme odstavené, aby směs vychladla. Poté vsypeme do misky a přidáme čerstvé bylinky - petrželku, pažitku, bazalku, jedlé listy a květy lichořeřišnice.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Čočka, oves a lichořeřišnice

Tématické fráze: oves recepty kvet čočky ragů z quinoy,čočky a zeleniny ragů z quinoy, čočky a zeleniny recepty na bio oves oves top recepty jedlá lichořeřišnice recept oves a čočka bio oves recepty

Zapomněl/a jsem heslo