Domů
-
Recepty
-
Karamelové větrníky (a žloutkové věnečky) z cukrárny
1
/
20
Karamelové větrníky (a žloutkové věnečky) z cukrárny
Zpět na recept
Miquel
Annabel
Řezaná trubička
Annabel
Větrníčky před pečením
Annabel
Věnečky před pečením
Annabel
Po upečení
Annabel
Žloutkový krém (my v něm máme trošku cucky)
Annabel
Utavený cukr před přidáním smetany (nebo vody v případě kuléru)
Annabel
Karamelový základ na šlehačku
Annabel
Příprava žloutkové šlehačky - Žloutkový krém přidaný do našlehané smetany
Annabel
Příprava karamelové šlehačky - vmíchávání karamelového základu do smetany
Annabel
Fondánová poleva
Annabel
Fondánová poleva před ředěním a rozehřátím
Annabel
Připravená poleva na věnečky
Annabel
Dobarvení a dochucení polevy kulérem na větrníky
Annabel
Plnění věnečků (na pohled nic moc, asistovaly obě děti :D )
Annabel
Hotové potažené věnečky (vlevo dobrý fondán, vpravo už tuhnul)
Annabel
Plnění větrníků - žloutková šlehačka
Annabel
Větrníky 2. vrstva - karamelová šlehačka (měla jsem řidší základ, proto je i šlehačka řidší)
Annabel
Potažené větrníky
Annabel
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující