Domů - Recepty - Karamelové větrníky (a žloutkové věnečky) z cukrárny

1/20

Karamelové větrníky (a žloutkové věnečky) z cukrárny

Zpět na recept
Miquel Miquel
Annabel Annabel
Řezaná trubička
Annabel Annabel
Větrníčky před pečením
Annabel Annabel
Věnečky před pečením
Annabel Annabel
Po upečení
Annabel Annabel
Žloutkový krém (my v něm máme trošku cucky)
Annabel Annabel
Utavený cukr před přidáním smetany (nebo vody v případě kuléru)
Annabel Annabel
Karamelový základ na šlehačku
Annabel Annabel
Příprava žloutkové šlehačky - Žloutkový krém přidaný do našlehané smetany
Annabel Annabel
Příprava karamelové šlehačky - vmíchávání karamelového základu do smetany
Annabel Annabel
Fondánová poleva
Annabel Annabel
Fondánová poleva před ředěním a rozehřátím
Annabel Annabel
Připravená poleva na věnečky
Annabel Annabel
Dobarvení a dochucení polevy kulérem na větrníky
Annabel Annabel
Plnění věnečků (na pohled nic moc, asistovaly obě děti :D )
Annabel Annabel
Hotové potažené věnečky (vlevo dobrý fondán, vpravo už tuhnul)
Annabel Annabel
Plnění větrníků - žloutková šlehačka
Annabel Annabel
Větrníky 2. vrstva - karamelová šlehačka (měla jsem řidší základ, proto je i šlehačka řidší)
Annabel Annabel
Potažené větrníky
Annabel Annabel