Domů - Recepty - Zelný list po maďarsku (Sarma po maďarsku)

1/10

Zelný list po maďarsku (Sarma po maďarsku)

Zpět na recept
MamlajdaD MamlajdaD
MamlajdaD MamlajdaD
Na slanině osmahnutá cibule a přidaná paprika
MamlajdaD MamlajdaD
Na základ přidáme polovinu kysaného zelí
MamlajdaD MamlajdaD
Na zelí poklademe zelné závitky a proložíme je uzeným masem a klobáskou
MamlajdaD MamlajdaD
Zakryjeme druhou polovinou zelí
MamlajdaD MamlajdaD
Podlijeme vodou a dáme péct. Já dala jeden a půl hrnku vody, tj. asi 3 nebo 3 a 1/2 deci.
MamlajdaD MamlajdaD
Upečeno. Pekáček dáme na plotýnku, vyndáme závitky, uzené i klobásky. Někdy je tekutina skoro vypečená a musíme podlí trochou vody (podle potřeby).
MamlajdaD MamlajdaD
Závitky a maso s klobáskou na misce
MamlajdaD MamlajdaD
Zahuštěná omáčka se smetanou. Nedělám jí moc hustou, jídlo je dost vydatné. Do omáčky vrátíme všechno maso, prohřejeme a podáváme.
MamlajdaD MamlajdaD