Domů - Recepty - Domácí slanina bez uzení podle slovenského redaktora Milana Gigela

1/10

Domácí slanina bez uzení podle slovenského redaktora Milana Gigela

Zpět na recept
Slanina nakrájená na tenké plátky ke krajíci chleba
MamlajdaD MamlajdaD
Opečená slaninka
MamlajdaD MamlajdaD
Třetí den
MamlajdaD MamlajdaD
Tolik bylo tekutiny třetí den
MamlajdaD MamlajdaD
Třetí den - znovu obaleno v solící směsi
MamlajdaD MamlajdaD
Pátý den
MamlajdaD MamlajdaD
Pátý den tekutiny už moc nevyteklo
MamlajdaD MamlajdaD
Po pěti dnech se maso umyje, osuší a a dá sušit. V paneláku suším v lednici,
MamlajdaD MamlajdaD
Maso jsem vypodložila kuchyňským náčiním, aby k němu mohl vzduch i ze spodu
MamlajdaD MamlajdaD
Hotovo
MamlajdaD MamlajdaD