Domů
-
Recepty
-
Domácí slanina bez uzení podle slovenského redaktora Milana Gigela
1
/
10
Domácí slanina bez uzení podle slovenského redaktora Milana Gigela
Zpět na recept
Slanina nakrájená na tenké plátky ke krajíci chleba
MamlajdaD
Opečená slaninka
MamlajdaD
Třetí den
MamlajdaD
Tolik bylo tekutiny třetí den
MamlajdaD
Třetí den - znovu obaleno v solící směsi
MamlajdaD
Pátý den
MamlajdaD
Pátý den tekutiny už moc nevyteklo
MamlajdaD
Po pěti dnech se maso umyje, osuší a a dá sušit. V paneláku suším v lednici,
MamlajdaD
Maso jsem vypodložila kuchyňským náčiním, aby k němu mohl vzduch i ze spodu
MamlajdaD
Hotovo
MamlajdaD
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující