Domů
-
Recepty
-
Knedlíky bosáky a zelí k pečeným masům
Zpět na recept
Knedlíky bosáky a zelí k pečeným masům
Bosáky a zelí k pečenému masu
MamlajdaD
Kostičky rohlíku pod brambory a moukou skoro nejsou vidět, ale jsou tam!
MamlajdaD
Zpracujeme těsto a necháme 20 - 30 minut odpočinout, aby rohlíky natáhly vlhkost z brambor.
MamlajdaD
Uděláme malé knedlíčky velikosti tenisáku a vaříme v osolené vodě 12 - 15 minut
MamlajdaD
Uvařené vybereme děrovanou naběračkou a každý 2x propíchneme vidličkou nebo překrojíme.
MamlajdaD
Bosáky jsou tužší knedlíky, nenasákavé, jako většinou knedlíky ze syrových brambor bývají, ale nejsou tvrdé..
MamlajdaD
Předchozí
Následující
4
z
6
Předchozí
Následující