Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlíky bosáky a zelí k pečeným masům

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2019 18:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 684 kJ / 1 598 kcal
Bílkoviny50,56 g
Tuky30,27 g
Vláknina36,62 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 5,69 g
Sůl13,97 g
Sacharidy262,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: knedliky pecenemu k masu jihočeské bosaky dobre knedliky k pecenemu masu knedlik k pecenemu masu bosáky polohrubá mouka bosaci knedlíky recept recept bosáky s červeným zelí kysele zeli k pecenemu masu bosaky se kysaným zelím

Suroviny: rohlík, brambory, mouka polohrubá, vejce, sůl, sádlo, špek uzený, cibule, zelí kysané, sůl, kmín celý, cukr, jablko

TopRecepty.cz

Knedlíky bosáky a zelí k pečeným masům

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w3X1