Domů
-
Tipy a triky
-
Jaké jsou časté chyby při vaření vajíček - rady a tipy
Zpět na stránku
4 časté chyby při vaření vajíček: Proč se žloutek drolí a skořápka praská?
4 časté chyby při vaření vajíček: Proč se žloutek drolí a skořápka praská? Freepik
Vaření vajec naměkko by podle Zdeňka Pohlreicha nemělo překročit 4 minuty. Foto: Toprecepty, 1974andrea
Vejce natvrdo se vaří 9 - 10 minut. Foto: Toprecepty, maris
Vejce do skla jsou vařená naměkko a zbavená skořápky. Foto: Toprecepty, mika59
Vejce na hniličku potřebují 7 minut vaření. Foto: Toprecepty, mika59
Ztracená vejce se vaří ve vodě s trochou octa 3 minuty. Foto: Toprecepty, maris
Předchozí
Následující
Vejce do skla jsou vařená naměkko a zbavená skořápky. Foto: Toprecepty, mika59
4
z
6
Předchozí
Následující