Domů - Magazín - Vaření - Jak to bylo, šéfe? Thajskou polévku Tom yum koong s krevetami zvládnete podle tohoto receptu taky

Zpět na článek

Jak to bylo, šéfe? Thajskou polévku Tom yum koong s krevetami zvládnete podle tohoto receptu taky

Antonín Bradáč umí thajskou kuchyni lépe než thajští kuchaři. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Bez hmoždíře se v thajské kuchyni neobejdete. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Tom yum koong - touto polévkou oslnil český kuchař Antonín Bradáč i kuchaře v Thajsku. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Batátové nudle s vepřovou krkovicí. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Kachna s červeným kari byla jedním ze soutěžních receptů. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
V thajské kuchyni se šéfovi líbilo. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Tom yum koong - touto polévkou oslnil český kuchař Antonín Bradáč i kuchaře v Thajsku. Zdroj: Se souhlasem TV Prima

3 z 6