Domů - Magazín - Historie a zajímavosti - V Prostřeno bude syrové maso: Na tohle nesmíte při přípravě carpaccia zapomenout

Zpět na článek

V Prostřeno bude syrové maso: Na tohle nesmíte při přípravě carpaccia zapomenout

Roman své carpaccio podával s francouzskou bagetkou. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Roman Číhal nás vezme na gastronomický výlet ve středu. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Jako předkrm podává carpaccio s francouzskou bagetkou. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Polévku vaří po vietnamsku - klasické Pho Bo. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí odpalované gnocchi, na tom si pochutnají hosté.. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Roman přidal pudink ke své čokoládové pěně. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Jako předkrm podává carpaccio s francouzskou bagetkou. Zdroj: Se souhlasem TV Prima

3 z 6