Magazín
Dnešní top článek
Na přípravu zabíjačkového guláše si rezervujte čas. Je snadný, ale nezkušené složením možná překvapí
Zabíjačkový guláš se od ostatních variant zcela zásadně liší. Ovšem, co se týká chuti, je naprosto… Číst dál
Jak se jedlo a žilo kdysi u nás i ve světě
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Baklava je tučný a velmi sladký zákusek, oblíbený v Turecku a na Balkáně. Je to pochoutka z vrstveného listového těsta, zvaného filo, plněná sekanými ořechy, sirupem nebo medem. Historie baklavy není zdokumentována - hlásí se k ní mnoho národů a její původ je nejspíš turkotatarský.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kovářské kotlety z polské kuchyně
Přidáno před 13 hodinami

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Přidáno 27. 1. 2023 21:01

Demi glace v pomalém hrnci
Přidáno 27. 1. 2023 11:21

Jemné muffiny s čokoládou
Přidáno 27. 1. 2023 10:18

Bělomasá ryba po asijsku
Přidáno 27. 1. 2023 08:48

Srbská masová směs
Přidáno 27. 1. 2023 01:20