Domů - Magazín - Vaření - Holka u plotny radí: Djerbské rizoto je šťavnaté díky masu a voňavé po koření. Takhle snadno se dělá

Zpět na článek

Holka u plotny radí: Djerbské rizoto je šťavnaté díky masu a voňavé po koření. Takhle snadno se dělá

Holka u plotny radí: Djerbské rizoto je šťavnaté díky masu a voňavé po koření. Takhle snadno se dělá Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Suroviny na rizoto. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Všechny suroviny v syrovém stavu smíchejte. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Hotová směs vypadá takto. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Vaření nad párou. Nezapomeňte na pokličku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Hotová směs vypadá takto. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty

4 z 5