Domů - Magazín - Historie a zajímavosti - Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán

Zpět na článek

Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán

Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán Zdroj: unplash
Humrů bylo tolik, že se používali jako hnojivo.(zdroj: Pixabay,ndemello)
Ciabbata má jen krátkou historii, peče se od roku 1985. (zdroj: Pexels, Cats Coming)
Jíst ve skafandru muselo být obtížné, i když to byla slanina. (zdroj: Photo by form PxHere, CC0 Public Domain)
Kuře v USA musí splňovat daná kritéria. (zdroj: Photo by form PxHere, CC0 Public Domain)

1 z 5