Domů - Magazín - Vaření - Encyklopedie dýní a co s nimi v kuchyni: Máslová se hodí do koláčů, hokkaido do polévek i k pečení a špagetová jako příloha

Zpět na článek

Encyklopedie dýní a co s nimi v kuchyni: Máslová se hodí do koláčů, hokkaido do polévek i k pečení a špagetová jako příloha

různé druhy dýní Zdroj: Toprecepty
Máslová dýně. Zdroj: Pixabay, ulleo
Dýně Hokkaido. Zdroj: Pixabay, stevepb
Muškátová dýně má typické ojínění na povrchu. Foto: Pixabay, pixel2013
Špagetová dýně. Zdroj: Pixabay, linden72
Tykev velkoplodá Goliáš. Zdroj: Pixabay, paulbr75
Tykev okrasná Andělská křídla. Zdroj: Wikimedia Commons, Erkaha, CC BY-SA 4.0
Dýně sweet dumpling. Zdroj: Pixabay, ulleo
Tykev "Jižní Maďarsko". Zdroj: Toprecepty, Šárka Adámková
Dýně Hokkaido. Zdroj: Pixabay, stevepb

3 z 9