Domů - Magazín - Vaření - Cukrář Josef Maršálek radí: 5 triků, jak připravit dokonale nadýchané a jemné kynuté těsto, a na co si dát pozor

Zpět na článek

Cukrář Josef Maršálek radí: 5 triků, jak připravit dokonale nadýchané a jemné kynuté těsto, a na co si dát pozor

Cukrář Josef Maršálek radí: 5 triků, jak připravit dokonale nadýchané a jemné kynuté těsto, a na co si dát pozor Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka / koláž Toprecepty.cz
Spoustu receptů s kynutým těstem najdete v knize Josefa Maršálka. Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka.
V knize Kynuté najdete mnoho zajímavých rad.Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka.
Získáte inspiraci na známé i méně známé koláče.Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka.
Díky kuchařce zvládnete upéct i pravé croissanty.Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka.
Spoustu receptů s kynutým těstem najdete v knize Josefa Maršálka. Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka.

2 z 5