Domů - Magazín - Ostatní - Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit

Zpět na článek

Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit

Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit Zdroj: Extrakurzy.cz
Tatarák z červené řepy. Zdroj: Extrakurzy.cz
Hříbkové carpaccio. Zdroj: Extrakurzy.cz
Kroupové rizoto s liškami a špekem. Zdroj: Extrakurzy.cz
Kachní žaludky se slaninou a cibulí. Zdroj: Extrakurzy.cz
Plněná křepelka s karamelizovanou zeleninou. Zdroj: Extrakurzy.cz
Ricottové knedlíčky s jahodami. Zdroj: Extrakurzy.cz
Spokojený šéfkuchař Jan Punčochář. Zdroj: Extrakurzy.cz
Jan Punčochář při natáčení. Zdroj: Extrakurzy.cz
Natáčení Extrakurzů. Zdroj: Extrakurzy.cz
Pohled do zákulisí. Zdroj: Extrakurzy.cz
Tatarák z červené řepy. Zdroj: Extrakurzy.cz

2 z 11