Domů - Magazín - Vaření - Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku

Zpět na článek

Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku

Makové frgály podle Josefa Maršálka Zdroj: Koláž toprecepty.cz
Super dobroty k nedělní snídani si připravíte se sobotním pořadem Buchty po ránu. Zdroj: Se souhlasem České televize
Tereza Bebarová připravuje drobenku a Josef Maršálek se chystá "přetužovat" těsto. Zdroj: Se souhlasem České televize
Než jde frgál do trouby, musí se ještě posypat drobenkou. Zdroj: Se souhlasem České televize
Právě vytažený frgál se ještě horký potírá rozpuštěným máslem smíchaným s rumem. Zdroj: Se souhlasem České televize
A dobrota se bude moct za chvilku servírovat. Zdroj: Se souhlasem České televize
Hotový frgál už čeká na snídani. Zdroj: Se souhlasem České televize
V pořadu Buchty po ránu si připravíte rovnou tři dobroty. Zdroj: Se souhlasem České televize
Super dobroty k nedělní snídani si připravíte se sobotním pořadem Buchty po ránu. Zdroj: Se souhlasem České televize

2 z 8