Domů - Magazín - Domácnost - Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!

Zpět na článek

Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!

Výtěžnost vepřových žeber Zdroj: Toprecepty, Pavla Šmikmátorová, Pixabay, chadarat
Vykuchaný pstruh Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Filety ze pstruha Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Celé kuře bez drobů Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Výtěžnost kuřete byla 53 % Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Krůtí spodní stehno Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Krůtí stehno mělo nejvíce procent masa Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Vepřový bok s kostí Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Z vepřového boku bylo masa jen 28 %... Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
...sádla však celých 43 % Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Vepřová žebra Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Žebra měla překvapivě téměř polovinu masa Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Hovězí směs na polévku Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Hovězí přední získané ze směsi na polévku Zdroj: Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Vykuchaný pstruh

2 z 14