Domů - Magazín - Domácnost - Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů

Zpět na článek

Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů

Jana Vlková a slané muffiny Zdroj: Se souhlasem Jany Vlkové a Toprecepty.cz, koláž Toprecepty
Barborka obecná Zdroj: Blog Kytky k jídlu
Česnáček lékařský Zdroj: Blog Kytky k jídlu
Česnek medvědí Zdroj: Blog Kytky k jídlu
Hořčice rolní Zdroj: Wikimedia Commons, Missvain, CC BY 4.0
Kopřiva dvoudomá Zdroj: Blog Kytky k jídlu
Měsíčnice roční Zdroj: Blog Kytky k jídlu
Pampeliška Zdroj: Blog Kytky k jídlu
Řeřišnice luční Zdroj: Wikimedia Commons, , Philipp, CC BY 4.0
Sedmikráska obecná Zdroj: Blog Kytky k jídlu
Šťovík kyselý Zdroj: Blog Kytky k jídlu
Večernice vonná Zdroj: Blog Kytky k jídlu

1 z 12