Domů - Magazín - Tipy a triky - Jak na dokonalý telecí řízek a bramborový salát? Podle finalisty Pohlreichova souboje restaurací z Long Story Short je fígl v obalování

Zpět na článek

Jak na dokonalý telecí řízek a bramborový salát? Podle finalisty Pohlreichova souboje restaurací z Long Story Short je fígl v obalování

Petr Heneš a Vladimír Bula jsou hlavní hybnou silou Long Story Short. Mezi jejich speciality patří i telecí řízek. Zdroj: Se svolením Long Story Short a FTV Prima
Olomoucká restaurace se dostala do výběru Zdeňka Pohlreicha v jeho Souboji restaurací. Zdroj: Se svolením FTV Prima
Číšník Ivan se sice u stolu často zapovídal, jeho servis byl ale perfektní. Zdroj: Se souhlasem TV NOVA
Tým v kuchyni Long Story Short pod vedením Petra Heneše. Zdroj: Se souhlasem TV NOVA
Telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem podle olomoucké restaurace. Zdroj: Se souhlasem Long Story Short
Strouhaná paštika na briošce patří mezi klasiky Long Story Short. Zdroj: Se souhlasem TV NOVA
Vepřové koleno s mangovou omáčkou a lívancem. Zdroj: Se souhlasem TV NOVA
Jedinečná variace na medovník. Zdroj: Se souhlasem TV NOVA
Tradiční langoš s netradičním kozím sýrem. Zdroj: Se souhlasem TV NOVA
Šéfkuchař Long Story Short Petr Heneš. Zdroj: Se souhlasem TV NOVA
Petr Heneš a jeho tým z Long Story Short. Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Petr Heneš je s Vladimírem Bulou sehraný. Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Červená řepa z Long Story Short hosty nadchla. Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Zdeněk Pohlreich kontroluje, jak to olomouckým kuchařům jde. Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Petr Heneš vysvětluje Zdeňku Pohlreichovi v čem spočívá kouzlo dezertu Kokos s mangem. Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Olomoucká restaurace se dostala do výběru Zdeňka Pohlreicha v jeho Souboji restaurací.

2 z 15