Magazín
Dnešní top článek
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Snad nikdy není na koblihy lepší čas, než teď v zimě, v období masopustu. A kdo jiný by nám s nimi… Číst dál
Vychytávky, které vás při vaření nenechají ve štychu
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Tempura je dobrota, která patří k japonské kuchyni, ale původ má evropský. Do Japonska ji přivezli v 16. století portugalští misionáři. V jemném těstíčku z mouky, vody a někdy vajíčka smažíme kousky masa, hlavně ryb, krevet, ale také kousky různé zeleniny a hub.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Plněné rybí filety se zeleninou
Přidáno před 24 minutami

Šunkové rolky plněné vaječnou směsí
Přidáno před 1 hodinou

Krémová polévka z pečené mrkve
Přidáno před 14 hodinami

Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Přidáno před 17 hodinami

Kuskusový dezert s ovocem a ořechy
Přidáno před 20 hodinami

Rychlá rajčatová polévka s fazolemi
Přidáno 6. 2. 2023 08:37