Domů - Magazín - Ostatní - Slané pečení podle cukráře Josefa Maršálka: Pizza langoš zavoní romadurem i bazalkou a uchvátí vláčným těstem

Zpět na článek

Slané pečení podle cukráře Josefa Maršálka: Pizza langoš zavoní romadurem i bazalkou a uchvátí vláčným těstem

Josef Maršálek si jako vyučený kuchař poradí i se slanými výzvami. Zdroj: Se svolením České televize
Tereza Bebarová se od svého kolegy opět něco přiučila. Zdroj: Se svolením České televize
Zrající sýr patří dovnitř kapsy i na její ozdobení. Zdroj: Se svolením České televize
Do kynutého těsta na langoš patří i špaldová mouka či jogurt. Zdroj: Se svolením České televize
Josef Maršálek si po pečení sladkostí dá nejraději slané. Zdroj: Se svolením České televize
Suroviny na náplň Pizza langoše spojují Itálii a jižní Čechy. Zdroj: Se svolením České televize
Rajčatová náplň dává langoši italský nádech. Zdroj: Se souhlasem České televize
V petrželové nátěrce nechybí ani česnek, klasický doplněk langošů. Zdroj: Se svolením České televize
Petrželová nátěrka dává pokrmu lahodnou chuť. Zdroj: Se svolením České televize
Kapsu smažíme na troše řepkového oleje. Zdroj: Se svolením České televize
Langoše tak trochu jinak Zdroj: Se svolením České televize
Zrající sýr patří dovnitř kapsy i na její ozdobení.

3 z 11