Domů - Magazín - Vaření - Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut

Bůčkové spirály s bramborou v alobalu Zdroj: Pavla Šmikmátorová, Toprecepty.cz
Nakrájený bůček rozválejte na tenké plátky. Zdroj: Foto: Zdroj: Pavla Šmikmátorová, Toprecepty.cz
Marináda z oleje, sójové omáčky, medu, kečupu a sušeného česneku Zdroj: Foto: Zdroj: Pavla Šmikmátorová, Toprecepty.cz
Bůčkové spirály na předem namočených špejlích Zdroj: Foto: Zdroj: Pavla Šmikmátorová, Toprecepty.cz
Bůčkové spirály potřebují z každé strany 5 - 8 minut na grilu. Zdroj: Foto: Zdroj: Pavla Šmikmátorová, Toprecepty.cz

1 z 5