Domů - Magazín - Ostatní - Luxusní kremrole podle Josefa Maršálka: Trik je ve vlažném sněhu i správné práci s trubičkami. Cukrář také poradil, čemu se raději vyhnout

Zpět na článek

Luxusní kremrole podle Josefa Maršálka: Trik je ve vlažném sněhu i správné práci s trubičkami. Cukrář také poradil, čemu se raději vyhnout

Josef Maršálek se tentokrát pustil do pečení kremrolí. Zdroj: Se souhlasem České televize
Tereza Bebarová se od Josefa Maršálka naučila, jak připravovat kremrole. Zdroj: Se svolením České televize
Perfektní kremrole pečeme na 180 stupňů 20-25 minut. Zdroj: Se svolením České televize
Upečené kremrole prezentovala Tereza. Zdroj: Se svolením České televize
Je důležité, jak těsto umístíme na nerezovou trubičku. Zdroj: Se svolením České televize
Umístění náplně do kremrolí je velmi důležité. Zdroj: Se svolením České televize
Josef Maršálek předvedl i jedno pěvecké číslo. Zdroj: Se svolením České televize
Krém ze švýcarského sněhu dal kremrolím skvělou chuť. Zdroj: Se svolením České televize
Kdo by si tak krásnou kremroli nedal? Zdroj: Se svolením České televize
Tereza Bebarová se od Josefa Maršálka naučila, jak připravovat kremrole.

2 z 10