Domů - Magazín - Domácnost - Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán

Zpět na článek

Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán

Sýrové chipsy 6x jinak Zdroj: Pavla Šmikmátorová, Toprecepty
Čedarové chipsy Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Eidamové chipsy Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Chipsy z goudy Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Hermelínové chipsy Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Nivové chipsy Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Parmezánové chipsy Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Eidamové chipsy

3 z 7