Domů - Magazín - Ostatní - Josef Maršálek upekl quiche s delikátní bramborovou náplní plnou sýra a smetany, která luxusně chutná, a přitom je snadná

Zpět na článek

Josef Maršálek upekl quiche s delikátní bramborovou náplní plnou sýra a smetany, která luxusně chutná, a přitom je snadná

Josef Maršálek upekl v Buchtách po ránu exkluzivní bramborový koláč. Zdroj: Se svolením České televize, koláž Toprecepty.cz
Tereza Bebarová pomohla vytvořit vynikající náplň koláče. Zdroj: Se souhlasem České televize
Bramborový koláč s cibulí a sýrem gouda. Zdroj: Se souhlasem České televize
Surovina na korpus bramborového koláče. Zdroj: Se souhlasem České televize
Josef Maršálek vysvětluje proč používá na korpus dva druhy mouky. Zdroj: Se souhlasem České televize
Ingredience na náplň bramborového koláče. Zdroj: Se souhlasem České televize
Pečení korpusu nelze podcenit. Zdroj: Se souhlasem České televize
Formu je třeba vysypat například fazolemi či hrachem a péct korpus takzvaně naslepo. Zdroj: Se souhlasem České televize
Bramborový koláč s cibulí a sýrem gouda. Zdroj: Se souhlasem České televize
Surovina na korpus bramborového koláče.

4 z 9