Domů - Magazín - Vaření - Jak dokonale ugrilovat placaté kuře s křupavou kůrkou: Tento postup zaručuje perfektní výsledek i pro začátečníky

Zpět na článek

Jak dokonale ugrilovat placaté kuře s křupavou kůrkou: Tento postup zaručuje perfektní výsledek i pro začátečníky

Placaté kuře na grilu Zdroj: Toprecepty, Pavla Šmikmátorová
První krok vykostění se provádí s kuřetem položeným prsama nahoru. Zdroj: Toprecepty.cz, Pavla Šmikmátorová
Odříznutí křídla v prvním kloubu. Zdroj: Toprecepty.cz, Pavla Šmikmátorová
Kuře zbavené všech kostí - zůstanou jen koncové klouby stehen. Zdroj: Toprecepty.cz, Pavla Šmikmátorová
Kuřata je možné vykostit a zmrazit na pozdější použití. Zdroj: Toprecepty.cz, Pavla Šmikmátorová
Do otvorů po vytažených kostech se mohou zastrčit snítky čerstvých bylinek. Zdroj: Toprecepty.cz, Pavla Šmikmátorová
Kuře ochucené kořením se zabalí zpět do původního tvaru. Zdroj: Toprecepty.cz, Pavla Šmikmátorová
Na grilování je ideální zavírací grilovací koš. Zdroj: Toprecepty.cz, Pavla Šmikmátorová
Při každém otočení se placaté kuře potře marinádou z oleje a koření. Zdroj: Toprecepty.cz, Pavla Šmikmátorová
Kuře zbavené všech kostí - zůstanou jen koncové klouby stehen.

4 z 9