Domů - Magazín - Vaření - Vyzkoušeli jsme osm nejlepších způsobů, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou a nespálí

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme osm nejlepších způsobů, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou a nespálí

Řezání špekáčků Zdroj: Toprecepty, Pavla Šmikmátorová
Špekáček nařezaný "na ježka" Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Klasicky nařezaný špekáček na obou koncích Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Kombinace klasického naříznutí a ježka Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Špekáček nařezaný do spirály Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Podélně nařezaný špekáček Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Špekáčková chobotnice Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Špekáčky lze pojmout i kreativně Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Díky propíchání na více místech se špekáček rovnoměrně propeče Zdroj: Foto: se souhlasem Pavly Šmikmátorové
Špekáček nařezaný "na ježka"

2 z 9