Domů - Magazín - Ostatní - Cukrářka Iveta Fabešová nabídla recept na bábovku z mléčné čokolády a říká: Je motivující, když „hobíci“ dohánějí profíky

Zpět na článek

Cukrářka Iveta Fabešová nabídla recept na bábovku z mléčné čokolády a říká: Je motivující, když „hobíci“ dohánějí profíky

Iveta Fabešová je ve svém oboru špičkou. Dokazují to fronty, tvořící se u její cukrárny. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové / koláž Toprecepty.cz
V roce 2010 se Iveta objevila v kulinářské soutěži Na nože! Zdroj: Se svolením FTV Prima
V cukrárně ve Werichově vile si vybere každý. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Zdeněk Pohlreich stál na počátku kariéry Ivety Fabešové. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Sladkosti od slavné cukrářky vypadají skvěle. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Minidezerty jsou podle Ivety velmi populární. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
V roce 2020 vydala Iveta svou knihu Vše Sladké. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Kombinace hořké čokolády a malin bude fungovat vždy a křupavé pistácie jsou už jen takový bonus, myslí si Iveta Fabešová. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Děti jsou pro Ivetu tím nejdůležitějším, co ve svém životě má. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Klasické okrouhlé koláčky Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Se Zdeňkem Pohlreichem se Iveta setkala před kamerou hned několikrát. Zdroj: Se svolením FTV Prima
Ivetina zatím poslední kniha Vše sváteční. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
XXL Paříž-Brest, dezert, který vznikl na počest cyklistického závodu mezi těmito městy. Na přání ve velikosti dortu. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Unicorn, tedy jednorožec - vanilkový bezlepkový piškot namočený do vanilkového sirupu. Uvnitř pečený vanilkový crème-brûlée a vanilková mousse. Vše dozdobeno lesklou růžovou polevou a dekorací z bílé čokolády. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Smích je pro Ivetu stejně důležitý jako dobře odvedená práce. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Klasické koblihy ve Werichově vile najdete také. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Teddy - Kakaový bezlepkový piškot s náplní z malinového pyré a limety. To vše v kombinaci s čokoládovou pěnou s obsahem 66 % kakaa. Celý dort je dozdobený lesklou čokoládovou polevou a dekoracemi z čokolády a na vrchu. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Ve volných chvílích se Iveta věnuje třeba golfu. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Maliny jsou Ivetinou oblíbenou surovinou. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Velikonoční vejce o váze 300 g z hořké čokolády a plněné oříškovým praliné. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Iveta se snaží dobrou náladu přenést i do kuchyně. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Králíček - vanilkový bezlepkový piškot namočený do vanilkového sirupu. Uvnitř pečený vanilkový crème-brûlée a vanilková mousse. Vše dozdobeno lesklou bílou polevou a dekorací z bílé čokolády. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Iveta je stále dobře naladěná, i když vždycky ji do smíchu nebylo. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Dort nazvaný popcorn. Křupavá vrstva z bílé čokolády naplněná křupavou drobenkou, cremeux z mučenky a šlehanou ganache z popcornu. Dekorace je z hořké čokolády. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
V podniku Werichova vila by IF si můžete dát i vynikající zmrzlinu. Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
Třešňové clafoutis Zdroj: Se svolením Ivety Fabešové
V cukrárně ve Werichově vile si vybere každý.

3 z 26