Domů - Magazín - Vaření - „Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova

Zpět na článek

„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova

„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova Zdroj: se souhlasem TV Nova
Logo TV Nova Zdroj: Wikimedia Commons, Alík2002 – Vlastní dílo, Volné dílo
První McDonald se otevřel před více než třiceti lety. Zdroj: se souhlasem McDonald’s
Díky McDonaldu jsme mohli ochutnat pravé americké burgery. Zdroj: se souhlasem McDonald’s
První McDonald v devadesátkách Zdroj: se souhlasem McDonald’s
Legendární pokrm devadesátek Katův šleh Zdroj: Toprecepty
V prvních dvou řadách MasterChefa byl jedním z porotců Miroslav Kalina. Zdroj: Veronika KOKO Šmehlíková
Oblíbená současná trojice porotců MasterChefa Zdroj: se souhlasem TV Nova
Díky Gastromapě Lukáše Hejlíka dnes víme, kde se můžeme dobře najíst a napít Zdroj: Toprecepty
Jednou z hvězd TV Nova byl Jiří Babica Zdroj: Wikimedia Commons, Autor: Alík2002 – Vlastní dílo, Volné dílo

1 z 10