Domů - Magazín - Vaření - Holka u plotny radí: Na slané pohoštění ve formě stromečku potřebujete jen trochu fantazie a několik běžných surovin

Zpět na článek

Holka u plotny radí: Na slané pohoštění ve formě stromečku potřebujete jen trochu fantazie a několik běžných surovin

Holka u plotny radí: Na slané pohoštění ve formě stromečku potřebujete jen trochu fantazie a několik běžných surovin Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty, koláž Toprecepty
Kužel, párátka a alobal, nic víc speciálního není potřeba. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Jak vidíte, kužel už je používaný loňska, po zabalení do alobalu to nikdo nepozná. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zabalený kužel. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Připraveno k použití. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Alobal na kuželu drží dobře sám o sobě, ale upevní ho ještě i párátka. Na ně pak napíchejte zeleninu, ovoce, sýry či olivy. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
V procesu zdobení stromečku. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Hotový stromeček. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kužel, párátka a alobal, nic víc speciálního není potřeba.

2 z 10