Domů
-
Recepty
-
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
1
/
8
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
Zpět na recept
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě
Anna Kocikova
Detail křupavé krustičky osmaženého masa
Anna Kocikova
Detail dipu
Anna Kocikova
Maso naklepeme,nařízneme,okořeníme.Z uvedených surovin umícháme marináda
Anna Kocikova
Plátky masa obalíme v marinádě a v uzavíratelné nádobě uložíme do lednice
Anna Kocikova
Plátky masa obalíme v solamylu a pozvolna smažíme po obou stranách cca 7minut.
Anna Kocikova
Než se maso osmaží,připravíme dip a vše podáváme s osmaženým bramborem
Anna Kocikova
Ivana79
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující