Hrníčkové recepty - vaření bez vážení
Patrně není hospodyňky (anebo i hospodáře), která by někdy nevyužila hrníčkové míry. Je to tak jednoduché a rychlé! Stanovit si hrníček a jím odměřovat nejen ingredience, ale vlastně i velikost výsledného pokrmu. Ideální je přitom vyměřovat jedním hrnkem skutečně každou ingredienci vybraného jídla. Pak se dozajista zadaří časově i chuťově!
Hrníčkově se většinou pečou buchty, koláče, bábovky, štoly i muffiny. Hrníček však lze použít i při pečení cukroví a sušenek. Nakonec se po dobrém odzkoušení dají hrníčkovat i ingredience na vaření. Tak radostně hrníčkujte - ušetřený čas oceníte vy i vaše rodina!
Související články
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 22 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přečtěte si Zobrazit více
Co se jí na Nový rok ve světě? Slováci fandí čočce, Němci se zakousnou do preclíku, Irové si dají chleba s máslem
Je čas na sázení cibule ozimé: Jak na to, abyste na jaře sklízeli dokonalou úrodu
Melounové pecičky nepatří do koše: Hodí se na přípravu čaje i koření a pražená se dají chroupat místo oříšků