Snadné recepty, které zvládne každý
Jak zvládnout vaření, když nemáte čas nebo nejste zrovna zběhlí v kuchařském umění? I snadné recepty mohou být výborné; platí totiž, že v jednoduchosti je krása. Vezměte si třeba červenou čočku; nemá slupku, takže se na rozdíl od jiných luštěnin nemusí namáčet předem. Uvařená je za pár minut a dá se zpracovat na kaši, vyrobíte z ní karbanátky, můžete jí zahustit indické kari nebo jinou omáčku na rajčatovém základě... Možností je mnoho. Pokud chcete vařit snadně, je dobré vybírat právě takto univerzální suroviny.
S těmi dokonce ani pečení nemusí být těžké; například domácí ovesné sušenky vyžadují jen několik surovin, které prostě smícháte dohromady, a pak už stačí jen lžící vytvarovat jednotlivé hromádky. S touto dobrotou vám mohou pomoci i děti - tak je to jednoduché.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Přečtěte si Zobrazit více
Netradiční ovoce českých zahrádek: Josta připomíná rybíz a připravíte z ní tenhle delikátní likér
Dokonalé triky pro fritování: Takhle budou hranolky nejkřupavější!
Vaječný koňak popíjeli angličtí mniši už ve 13. století. Připravoval se z mléka s rumem a přidávaly se do něj fíky