Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake

I ten, kdo cheesecake nikdy nepekl, zvládne ho podle popisu autorky určitě hned napoprvé. Sušenkový základ, jemný sýrový krém, to vše bude upečené k dokonalosti. Srozumitelně popsaný recept na cheesecake s výbornou chutí nadchne každého strávníka.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (120 min příprava + 30 min tepelná úprava)

29. 3. 2009 15:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie20 575 kJ / 4 918 kcal
Bílkoviny118,60 g
Tuky284,51 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,69 g
Sůl3,81 g
Sacharidy468,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

22. 5. 2021 15:29

saryk:
Myslím, že vám tu "umyjí" hlavu:-D
No to ale nic nemění na faktu, že rcp je OK, že :-K

saryk

22. 5. 2021 14:12

Vsichni chvali recept, ale kazdy ho pekl jinak. Vsichni ubirate cukr a upravujete dobu peceni a chvalite, jak je tento recept super. Takze hodnotite uplne jiny recept. Ten vas upraveny. A tento je tim padem spatny, protote je preslazeny a doba peceni nestaci. A ja tedy podle tohoto receptu pect nebudu, protoze nechci plytvat surovinami.

Marketaxx

1. 3. 2021 14:16

Výborný recept. Také DĚKUJI Použila jsem sušenky Derby a zbytek Bebe, 500 g mascarpone a sýr Philadelphia. Snížila množství cukru na 120g a OK. Pekla jsem dle rad 15 minut na 200°C a 35 minut na 120°C , na spodku trouby pekáč s vodou. Po dopečení byl dortík jako hustý puding, do druhého dne krásně ztuhl. Ozdobila jsem lesním ovocem(viz foto). Jen možná místo zakysanky na potření příště zkusím potřít šlehačkou se ztužovačem. A jak se někdo ptal, vejce jsem nevmíchávala, ale zašlehala stejně jako ostatní ingredience a :yes:

Annie22

2. 12. 2020 21:41

Vynikajici recept dekuji :yes: Krem jsem delala mj. ze 400g mekkeho tvarohu, 250g ricotty a 200g zakysany smetany, tak, abych vyuzila vsechen obsah kelimku a nic nezbylo, cukru jsem dala jen 120g a pekla 15 min. na 200st. a pak dalsich 35-40 min. na 120st. a je to tak dobry, ze jiny recept uz netreba hledat.

Manavalu

8. 11. 2020 12:55

Moooc dobré. Místo BeBe jsem dala piškoty. Určitě nedělám naposledy. Dávám fotky:yes:

Ifca.nov

11. 10. 2020 18:17

***** hvězdiček,od tý doby co jsem našla tento recept,jiný už nedělam:-)top.recepty

mika59

22. 2. 2019 14:19

Miquel: Krásná fotka..:yes:

Miquel

22. 2. 2019 11:42

Použil jsem asi 1kg různých sýrů, na sušenkový základ lotusky a protože se mi zdají mastnější ubral jsem na másle. Cukru jsem dal méně než je zde uvedeno. Podáváno s omáčkou z lesních plodů.

Lilith-Isa

14. 5. 2018 10:10

Chválím , jen jsem ubrala cukr ,nevydržel u nás ani den :-8:-8:-8

LenkaRojtova

16. 4. 2018 20:23

Výborný <3 jen jsem dala méně cukru, ale to záleží na každého chuti :-) recept ukládám a určitě zase někdy zopakuji :-K

casino

3. 3. 2018 14:26

Iv474747:
Co to je nedopečený?:-)
Náplň je na povrchu "jako živá" (hustý pudink), ale nesmí být vyloženě mokrá:-)
Zkuste znovu zapnout pec:-)
Pokud to začne shora hnědnout, uberte grády:-)
Tak ať se zadaří:-)

Iv474747

3. 3. 2018 14:03

Ahoj, dělala jsem dnes tento cheescake podle receptu a po vypnutí trouby je pořád nedopečený. Ztuhne do druhého dne, nebo jsem něco zanedbala. děkuji :)

pazderka83

1. 3. 2018 20:04

Zákusek jsem chtěla vyzkoušet už hrozně dávno,ale vždycky jsem se obávala postupu. Kdybych věděla,že je tak jednoduchý,tak bych ho dělala již před lety :-( Děkuji za recept :-K Jediné co jsem udělala jinak bylo, že jsem dala pouze 120g cukru,zrovna mi došel a nechtělo se mi do krámu. Sladké je to teď akorát. Toho vanilkového cukru jsem si nevšimla,tak jsem ho dala až nahoru do smetany. Pekla jsem dle komentářů 10 min na 200°C a 40 min na 110-130°C (ubírala jsem a přidávala dle svých pocitů) :-D Po 5ti hodinách v lednici je tak akorát, střed mírně měkčí,ale asi to bylo tím, že jsem měla formu o průměru 22cm. Příště vyzkouším druhou co mám, 28cm.:yes:

sarkaturka

28. 10. 2017 09:59

včera jsem dělala tento moučník podruhé a opět velký úspěch.Moc děkuji za recept,je nenáročný , rychlý a hlavně výborný.Nejsem vůbec zdatná pekařka,ale toto nemá chybu.:yes::-K

Věra

19. 9. 2017 12:01

Když jsem se začínala učit péct, tak tento recept byl jeden z mých prvních. A díky za něj!! Je pravda, že cukru dávám míň, ale je to recept podle chuti člověka, který ho dělá a podělil se s námi o něj, no tak to má rád sladší, a co? Díky tomuhle koláči jsem ze začátku kompenzovala další kuchařské nezdary:-)

1 2 3 4 5 9 13 17

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cheesecake recept originál mascarpone recepty dort chesse cheescake recepty chesse nepečený cheescake recept chesse cake chesse cake recept cheesecake s mascarpone chease cake recept chesecake chessecake top recepty chiskake cheesecake recept originál nepečený chess cake recept chesscake cheesecake z mascarpone recepty chesse recept cheescake nejlepší cheesecake

Suroviny: sušenky bebe, máslo, pomazánkové máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, šťáva citronová, vejce, žloutek, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Cheesecake

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KO1G