Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Míša řezy

Moučník, který nesmí chybět u nedělní kávy. Nadýchaný kakaový piškot se svěžím tvarohovým krémem a křupavou vrstvou čokolády milují všechny generace. Nejlépe chutná druhý den, protože korpus nasaje vláčnost krému a chutě se propojí.

Hodnocení receptu je 4,9 (232×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby tuhnutí

70 min (60 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby tuhnutí)

6. 3. 2011 18:56

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 191 kJ / 6 260 kcal
Bílkoviny135,45 g
Tuky418,37 g
Vláknina25,68 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 876 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy475,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

ZDROJ: ireceptar.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bartman5

9. 7. 2024 09:26

Moje poznámky:
- Dát méně másla než je v receptu, stačí 125g
- Dát méně kakaa - stačí 1 lžíce (pokud máte opravdu kakao a ne nějaké Granko)
- Nechat korpus déle jak 10 min - spíš 15-20 min - naposledy byl po 10 min hodně měkký jak sliz (asi záleží na troubě)

Jinak s těmito úpravami je dezert luxusní ! Děkuji.

vera12345

13. 4. 2024 12:26

Je skvělej doporučuji všem. <3

_martakrizk8_

3. 3. 2024 13:08

Spokojenost velka, pulka plechu uz je pryc😁

sustr.pe

26. 2. 2024 19:28

takhle naprd recept jsem tu jeste nedelal. lzice jako odměření, nikde velikost plechu. kazdy mame jiny lzice, maji byt vrchovaté? zarovnané? z testa byl maglajz, vubec se nepovedl. našel jsem jiny, s presnymi hodnotami a byl jsem úspěšný. lidi jako majitelka receptu by neměli nikam na intenet nic psát

krisicka krisicka

23. 2. 2024 16:05

Dělám podle tohoto receptu pravidelně a super

Sedlajda78 Sedlajda78

17. 2. 2024 23:53

Recept bych trochu upravila. Pokud by měl být na plech, tak dejte dvojitou dávku. Sice jsem dělala podle receptu, ale je nízký a tak 3/4 plechu.Na krém jsem použila tvaroh a mascarpone a máslo s cukrem. Na polevu jsem použila dvě 100g hořké čokolády ,trochu másla a mám nugatové sladidlo,pár kapek.

cruchot

23. 11. 2023 22:04

Příliš mnoho nedokonalostí a nepřesností, korpus špatný (nízký a následně tvrdý), granko není kakao, másla zbytečně mnoho, cukru taky, snad jen ta poleva vyšla jakžtakž, ale sečteno podtrženo to nestojí za vaši námahu, mě to jen zklamalo a nechápu to hodnocení, jedině snad, že by bylo uděleno před revolucí...

Tojepeklo Tojepeklo

21. 10. 2023 16:12

Přečetla jsem si komentáře a tak jsem tento recept brala pouze jako tahák a udělala jsem dobře,Jinak by byl korpus extrémně nízký a krém zas příliš máslový stačí úplně 1/4 másla,než je uvedeno v popisu a určitě 2x více mouky,já dala odhadem.Jinak výborné :-)

LenkaKyn

20. 10. 2023 18:37

Máslo je lepší trochu předehřáté z mikrovlnky, nedělají se hrudky

Myvalka

15. 10. 2023 16:37

Výborné doporučuju 👌 místo krému z másla jsem dělala z jahodového pudinku zakysanky a tvarohu a taky super verze ;)

Natalii27

30. 9. 2023 12:08

Dnes vyzkoušeno. Použila jsem menší plech, protože jsem se bála, že korpus bude příliš nízký..a i přes to nízký byl. Má tak asi půl centimetru.. (těsto bylo krásně nadýchané a takové, jaké má být)
Ohledně krému, tam jsem přidala méně másla (160g) a přišlo mi to až až.. také jsem tam přidala vanilkový cukr a je dobrý 😊
Řezy zatím tuhnou v lednici, tak uvidíme, jaká bude výsledná chuť.. ale příště prosím napište velikost plechu, na který je množství surovin určeno..

iva.kuna@seznam.cz

29. 8. 2023 19:35

můžete nám napsat rozměry plechu? protože já dala na klasický plech do celé trouby a korpu s je teda asi tak 5mm

Bajja89 Bajja89

27. 3. 2023 19:35

Přidala jsem malinko mléka do korpusu a o půl lžičky více prdopeče. 😊 Méně cukru, ale to je na každém dle chuti. 😁 Díky za recept.

Jana.Kaplanova

20. 3. 2023 10:46

Dělala jsem ho do menší pečící formy než je klasický plech a byl naprosto famózní!!! Doporučuji!!!

Zuzetka

17. 2. 2023 16:29

Hrůza. Viděla jsem 5*0, tak jsem si říkala, že to bude super recept. Piškot úplně nizoučký, musela jsem ho proložit krémem. Ten byl až příliš máslový. Kéž bych si nejdřív přečetla komentáře.

1 2 3 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: míša řezy míša řezy na plech miša řez míša řezy recept míša řezy na velký plech řezy míša řezy míša nejlepší recepty řezy míša nejlepší recepty recept na míša řezy míša řezy top recepty řezy míša recepty míša řez recept recept misa rezy recepty - úžasné míša řezy nejlepši miša řezy miša řez na plech recept nejlepší recept na míša řezy top recepty míša řezy mišařezy tvarohove řezy míša

Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, máslo, tvaroh měkký, cukr moučkový, čokoláda na vaření, máslo, mléko, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Míša řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVMR