Základní hovězí vývar
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 634 kJ / 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,33 g |
Tuky | 6,94 g |
Vláknina | 34,60 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 34,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z kuchařky Síla léčivých polévek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 12. 2023 19:46
19. 4. 2022 13:36
16. 4. 2021 11:41
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
***
Maso ani kosti už před vařením nepeču, protože chuť vývaru se z příjemné masové chuti posune spíše k chuti po přepálenému tuku
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
16. 4. 2021 10:33
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
16. 4. 2021 10:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 19 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 4 hodinami
Žampionový krém
Libca1954 uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
renali uvařila před 7 hodinami
Šunkofleky
f1.krejcik uvařila před 7 hodinami
Uzená polévka s kroupami
hurcik.pavel uvařila před 8 hodinami
Banánové brownies
simapohankova uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
simapohankova uvařila před 8 hodinami
Žemlovka jako od babičky
Ancavole uvařila před 10 hodinami
Hořčice z cukety
LuKrajKa uvařila před 10 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, mrkev, celer, petržel, pórek, petrželka, cibule, pepř černý, bobkový list, koření nové koření, libeček, sůl, voda
Základní hovězí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKYj
5 názorů