Čalamáda DEKO
Pokud máme na zahrádce přebytky zeleniny, kterou nestačíme konzumovat, je dobré si něco zakonzervovat na zimu. Takto zavařenou zeleninu pak můžeme používat jako přílohu nebo jako základ pod maso.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makrela na cibuli pečená v pečence
Přidáno před 5 hodinami
Ledový salát s tuňákem a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Babiččiny makové rohlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové dortíčky s rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Guláš na slanině s francouzskou hořčicí
Přidáno před 10 hodinami
Škvarky z hokkaidó dýně
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
ZMonika uvařila před 37 minutami
Vepřové výpečky II
ZMonika uvařil před 40 minutami
Kovbojské fazole s mletým masem
dexulka uvařila před 49 minutami
Jarní bramborový salát
Mistrova uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
Andredka uvařil před 1 hodinou
Dobrá vitamínová pomazánka s mangem
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Jahůdkový dortík
mikymajky uvařila před 2 hodinami
Vepřové kostky na houbách
vakl1 uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky v cikánské omáčce
Moanka uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
marketa.stockova@centrum.cz uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: paprika, rajče, okurka čerstvá, mrkev, cibule, pórek, rukola, deko
Čalamáda DEKO
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD639
0 názorů