Jednoduché recepty pro začátečníky
Pokud kouzlo vaření a dobrého jídla teprve poznáváte, nemusíte se ničeho bát. Právě při práci v kuchyni totiž nejvíc platí - s chutí do toho a půl je hotovo! Nadšení a touha experimentovat s chuťovými kombinacemi je vaší nejsilnější zbraní. Pokud se k tomu budete držet nějakých základních pravidel a předpisů zkušených hospodyní, nemůžete to pokazit.
I tak se v zástěře cítíte poněkud nejistí? Dodejte si sebedůvěru na opravdu snadných a rychlých receptech, které zvládne každý, třeba i dítě. Například takový závin; hotové listové těsto koupíte v obchodě a je už jen na vás, zda jej naplnítě jablky se skořicí, špenátem a lososem, nebo třeba šunkou a sýrem. Skvělá, rychlá, jednoduchá a zdravá je také domácí granola, která v ozdobném balení může posloužit i jako fit dárek. Levou zadní zvládnete i lívanečky z banánů nebo mozarrely, dále krémové zeleninové polévky či různé obilné a luštěninové kaše. Možností, jak začít a osvojit si základy kuchtění, je mnoho. Stačí si jen vybrat!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 minutami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přečtěte si Zobrazit více
Vánoce v době Karla IV.: V podhradí se jedly placky s medem a kaše, na hradě se servírovali pečení drozdi a vlaštovky
Marinování a jak na to: Připravte si tři nejlepší marinády na kuře i steaky
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?