Tipy na každý den
Dnešní tip pro vás – neděle 19. 5. 2024
Pro dnešní vaření můžete využít jeden z našich receptů na chřestovou polévku a k této polévce bych jako hlavní chod doporučila zvolit kuřecí špízy. Připravit je můžete v troubě a kdo má tu možnost, tak i na venkovním grilu. Vhodnou přílohou jsou brambory v různých úpravách. Sladkou tečkou nakonec je jahodový smetanový dort. Nejen že dobře vypadá, ale bude i báječně chutnat.
Dnešní tip pro vás – sobota 18. 5. 2024
Přeji vám hezký víkend. I pro dnešní den jsem pro vás vybrala několik receptů na pokrmy, z kterých si můžete složit své sobotní menu. Pořád je ještě k dostání chřest, tak vám nabízím jeden z našich receptů na jeho využití. Tentokrát s těstovinami a krevetami, třeba vás zaujme. Můžete ale zvolit i pokrm z vepřového masa, pokud by vám více vyhovoval. Nezapomeňte na moučník a vyzkoušejte svěží dort s použitím čerstvých květů černého bezu. Jejich sezóna už bude pomalu končit.
Dnešní tip pro vás – pátek 17. 5. 2024
Pro dnešní páteční den je v nabídce sytější bramborová polévka a jako hlavní chod byste mohli zvolit pohanku se smaženou cibulí a slaninou. Pohanka se podává se sázeným vejcem. Jistě oceníte i nenáročnou přípravu.
Dnešní tip pro vás – čtvrtek 16. 5. 2024
Dnes vám možná přijde k chuti fazolová polévka podle jednoho z našich receptů a k ní můžete připravit vepřové nudličky na hořčici. Ale pokud máte raději sladká jídla, tak vám nabízím recept na kynuté knedlíky s jahodami.
Článek v magazínu Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Článek v magazínu Jednoduchý bezinkový med: Zázračný přírodní lék na kašel i horečku vyjde na pár korun
Dnešní tip pro vás – středa 15. 5. 2024
Pokud ve své kuchyni používáte libeček, jistě mi dáte za pravdu, že je báječný k dochucení různých pokrmů. Dnes jsem pro vás vybrala polévku s nenáročnou přípravou, kde ho můžete použít. Hlavní chod si opět zvolíte podle svých zvyklostí. V nabídce jsou tři různé, od sebe odlišné pokrmy. Pokud ještě budete chtít využít sezónu chřestu, tak jistě vyzkoušíte zapečené palačinky. Dejte nám pak v komentáři pod receptem vědět, jak se podařily a jak chutnaly. Můžete přidat i vlastní foto.
Článek v magazínu Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Článek v magazínu Více chřestu nejen pro dobrou náladu!
Dnešní tip pro vás – úterý 14. 5. 2024
V nabídce pro dnešní den je čočková polévka s drcenými rajčaty a k této polévce se budou jako hlavní chod hodit jak zapečené brambory s hermelínem, tak i vepřové maso na česneku. Snad vás zaujme i dnešní moučník, jsou to donuty podle osvědčeného receptu známé pekařky, autorky několika kuchařek.
Článek v magazínu Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Článek v magazínu Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Dnešní tip pro vás – pondělí 13. 5. 2024
V začátku nového týdne můžete uvařit poctivou květákovou polévku a jelikož je téměř na vrcholu sezóna květů černého bezu, využijte toho a vyzkoušejte kosmatice nasladko. Pokud byste raději něco jiného, tak jsou ještě v nabídce těstoviny se špenátem a kuřecím masem. A nakonec jsem pro vás vybrala netradiční poháry s jahodami, smetanou, mátou a sněhovými pusinkami. Věřím, že vám budou chutnat.
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 10 hodinami