Candát se smetanovou omáčkou s liškami
Candát je považován za jednu z nejkvalitnějších a nejchutnějších ryb. I zapřísáhlí milovníci mořských ryb musí před jeho kvalitou smeknout. Rychlou a jednoduchou úpravu této ryby jen podtrhne luxusní smetanová omáčka s liškami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 060 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,82 g |
Tuky | 88,42 g |
Vláknina | 10,13 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 22,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kamarádky, jejíž syn je myslivec a rybář.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2023 15:54
28. 11. 2023 14:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Guláš na slanině s francouzskou hořčicí
Přidáno před 2 hodinami
Škvarky z hokkaidó dýně
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí křupavé česnekové nudličky
Přidáno před 6 hodinami
Zelné placičky se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Barevný piškot bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát z řapíkatého celeru
Ivcatkoo uvařila před 25 minutami
Křenová omáčka
Jana4503 uvařil před 2 hodinami
Těstovinový salát se sýrovou omáčkou, zeleninou a šunkou
faluska uvařila před 2 hodinami
Brokolicové placičky
Lennulinka uvařil před 3 hodinami
Drožďová polévka
jančab uvařil před 4 hodinami
Bublanina šlehačková
collins uvařila před 5 hodinami
Kapustovo-klobásovo-bramborová polévka
ctomala uvařila před 8 hodinami
Bábovka s mákem, rozinkami a ořechy
Moanka uvařila před 9 hodinami
Šlehačkové taštičky s jahodami
Jajka77 uvařil před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
Droždí jako malý zázrak pro rostliny. Snadno z něj připravíte účinné a levné hnojivo na rajčata, okurky i bylinky
Celer bulvový, řapíkatý a listový: Všechny odrůdy vyséváme již v únoru
Další recepty
Suroviny: candát, citron, sůl, pepř mletý, solamyl, máslo, houby lišky, máslo, kmín celý, pórek, víno bílé, smetana ke šlehání
Candát se smetanovou omáčkou s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKkm
2 názory