Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 942 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,67 g |
Tuky | 12,79 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 983 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 12,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud na zředění omáčky použijete pouze mléko, omáčka bude chutnější, když ke konci navíc přidáte silnější plátek másla.
Nemáme rádi maso obalené omáčkou. Nakrájené na porce dávám ohřát do hrnce na pařák.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2022 20:08
16. 4. 2022 12:46
Jaromira18:
No, "pomaláček" taky nemám, ale jsem technik a otázka zní:
Jak se vaří POMALU v tlakovém hrnci, he?
16. 4. 2022 11:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 10 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Žemlovka jako od babičky
Ancavole uvařila před 36 minutami
Hořčice z cukety
LuKrajKa uvařila před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brynzové halušky II
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč
kimlo uvařila před 5 hodinami
Grilované kuře plněné chlebovo-sýrovou nádivkou
kimlo uvařila před 5 hodinami
Výborná fazolová polévka
kimlo uvařila před 5 hodinami
Hlíva na paprice
Sassa uvařila před 5 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zuzana1978 uvařila před 5 hodinami
Borůvkový koláč
poirotka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny vaří: Rychlé tvarohové knedlíky s meruňkami polité máslem a sypané perníkem chutnají skvěle
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, halali, citron, celer, mrkev, smetana, bobkový list, pepř, koření nové koření, pepř mletý, sůl, šťáva citronová, cukr
Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LD7
3 názory