Filírované kachní prsíčko s višňovou omáčkou a bramborovým fondantem
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 349 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 47,50 g |
Vláknina | 11,88 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 127,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2022 09:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 15 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 52 minutami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 5 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 5 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 5 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 6 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bojíte se flambovat? Čím a jak flambovat, aby to bylo bezpečné a vše se podařilo a chutnalo
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Flambování je opalování pokrmů pomocí alkoholu: Víte, že flambovat můžete i doma?
Další recepty
Suroviny: prsa kachní, sůl, sůl, pepř, brambory, máslo, olej, tymián čerstvý, sůl, pepř, kompot višňový, máslo, cukr třtinový, víno červené, skořice mletá, zázvor mletý, škrob bramborový
Filírované kachní prsíčko s višňovou omáčkou a bramborovým fondantem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljJJ
1 názor