Kuřecí stehno na zelenině
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 17 495 kJ / 4 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,50 g |
Tuky | 338,50 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,15 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s jakoukoliv přílohou nebo klidně i bez.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 1 hodinou
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 10 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Žemlovka jako od babičky
Ancavole uvařila před 21 minutami
Hořčice z cukety
LuKrajKa uvařila před 48 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brynzové halušky II
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč
kimlo uvařila před 4 hodinami
Grilované kuře plněné chlebovo-sýrovou nádivkou
kimlo uvařila před 4 hodinami
Výborná fazolová polévka
kimlo uvařila před 4 hodinami
Hlíva na paprice
Sassa uvařila před 5 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zuzana1978 uvařila před 5 hodinami
Borůvkový koláč
poirotka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, směs zeleninová mražená, sůl, koření grilovací, koření na zeleninu, zlatá haná
Kuřecí stehno na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736lB
0 názorů