Vodňanské hovězí žížalky
Snadné a rychlé masové nudličky jsou skvělým obědem či večeří v uspěchaném dni. Tento recept přináší restované hovězí nudličky s dušenými houbami a kousky nakládaných okurek. Jako příloha se jistě skvěle hodí třeba houskový knedlík.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 643 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,95 g |
Tuky | 15,56 g |
Vláknina | 14,07 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 28,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původní recept z retro kuchařky je Vodňanská roštěná, upravený a uvařený podle přání vnučky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 37 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 40 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Další recepty
Suroviny: maso, sůl, pepř mletý, kmín drcený, mouka hladká, sádlo, cibule, houby mražené, okurky sterilované, pasta sardelová, vývar masový
Vodňanské hovězí žížalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Vw3
0 názorů