Malé pohoštění pro hezké posezení
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás, jaké suroviny a jakou formu podávání zvolíte.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 939 kJ / 3 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,45 g |
Tuky | 182,30 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 948 mg |
Sodík | 3,77 g |
Sůl | 9,16 g |
Sacharidy | 241,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství je orientační dle potřeby.
Palačinky se velmi dobře dělají a jsou vhodné třeba i jako svačina nebo večeře, podávané celé a doplněné zeleninovým salátem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2024 23:28
7. 2. 2024 22:59
7. 2. 2024 20:05
7. 2. 2024 20:02
7. 2. 2024 17:54
7. 2. 2024 17:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 8 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho nechat odležet těsto na palačinky? Po usmažení budou chutnat dokonale
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: rohlík, pomazánkové máslo, máslo, sýr, hořčice, šunka, okurka čerstvá, sýr gouda, petrželka, řepa červená, mléko, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, česnek, česnek granulovaný, olej slunečnicový, sýr, pomazánkové máslo, máslo, křen, sůl
Malé pohoštění pro hezké posezení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp7J8
6 názorů