Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
Šťavnatá sekaná prošpikovaná špekem a ochucená strouhaným sýrem se skvěle hodí k obědu, nebo ji můžeme podávat i zastudena s pečivem jako svačinu na cesty. Díky horkovzdušné fritéze ji připravíme rychleji než v troubě.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 606 kJ / 1 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,41 g |
Tuky | 104,87 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 6,83 g |
Sacharidy | 19,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Sekaná je dobrá i po studenu, nakrájená na tenké plátky, s pečivem a čerstvou zeleninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2024 21:40
23. 2. 2024 10:00
23. 2. 2024 09:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 8 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 8 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit v horkovzdušné fritéze? Můžeme v ní zcela bez tuku smažit, péct i grilovat
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, sýr eidam, špek, smetana sladká, pepř mletý, sůl, olej, hořčice, máslo, petrželka
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rD08
3 názory