Kachna bez práce
Recept ještě nebyl hodnocenPomalu pečená drůbež zaručí, že maso bude šťavnaté a bude se jen rozsýpat. Navíc je tento způsob pečení kachny bez větší práce, o vše se postará správně nastavená trouba…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 527 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 3,25 g |
– nenasycené | 6,75 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pomalu pečená drůbež zaručí, že maso bude šťavnaté a bude se jen rozsýpat. Navíc je tento způsob pečení kachny bez větší práce, o vše se postará správně nastavená trouba…
Se svatým Štěpánem je v kulinářském kalendáři neodmyslitelně spjatá drůbež. Někdo volí krůtu, jiný kuře, ale zaručeně nejlepší je kachna. Úprava s pomeranči a tymiánem…
Pečená kachna si zaslouží pečlivou přípravu a dostatek času v troubě. Podle tohoto receptu ji upečeme šťavnatou, s křupavou kůrčičkou a velkou spoustou lahodné, husté…
Luxusní česká klasika, se kterou sice budete mít o něco více práce, ale vyplatí se to. Pořádný kus drůbeže s dušeným zelím na slavnostní stůl prostě patří. Kachna ze…
Už jste někdy zkoušeli péct kachnu dvanáct hodin? Není to nic složitého, příprava zabere jen pár minut. Mezitím, co se kachna při nízké teplotě peče, se můžete věnovat…
Vyzkoušejte tradiční čínskou specialitu, kterou je kachna na pekingský způsob. Oceníte každé sousto, kde křehká a křupavá kůže kachny je doplněna lahodně jemným…
Kachnu omyjeme, osolíme i uvnitř a nacpeme ji jablky smíchanými s cibulí. Posypeme kmínem. Podlejeme sklenicí vody a dáme péct. Pečeme 2,5 hodiny na 175°C. Podáváme s…
Pokud chceme připravit kachnu pro více strávníků, pak je ideální volbou z ní udělat roládu. Kuřecí játra a uzené maso dodají roládě na objemu a ještě vylepší její chuť.…
Kachnu na našich stolech najdeme zpravidla při slavnostních příležitostech. Podle tohoto receptu nachystáme kachnu již večer, kdy ji nasolíme a okmínujeme. Ráno ji pak…
Kachna je pokrmem vskutku slavnostním. Některé hospodyňky si však na její přípravu netroufají. My vám přinášíme recept, který je snadný a chutný. S nadýchaným knedlíkem…
Kachna je pokrmem vskutku slavnostním. Některé hospodyňky si však na její přípravu netroufají. My vám přinášíme recept, který je snadný a chutný. S nadýchaným knedlíkem…
Čeká vás sváteční oběd s rodinou a dochází vám nápady na vaření? S tímto tradičním pokrmem snad nikdy nešlápnete vedle. Chutné domácí bramborové knedlíky s výborným…
Kachní maso je chuťově vynikající a nepotřebuje tak dlouhou přípravu, jako například husa. Díky solnému nálevu není pak třeba již více solit, jen pokmínujeme a pečeme v…
Pomalu pečená kachna s křupavou kůrčičkou naplněná skvělou nádivkou z jater a vepřového plecka je ideální jídlo, které vám zpříjemní pochmurné podzimní dny. Podávat ji…
Žádná sváteční příležitost se nesmí obejít bez výborného jídla. A co třeba taková kachna? Připravte ji v pomalém hrnci a její maso zaručeně zůstane šťavnaté a bude se…
Kachnu i kuře si rozsekáme na menší porce, maso osolíme ze všech stran, naskládáme do pekáče, posypeme kmínem a zázvorem, mezi maso nastrkáme celou omytou cibuli se…
Kachnu očistit, opláchnout ve vodě, důkladně usušit. Vložit do pekáčku. Troubu nastavit na 100 stupňů.Posolit (i zevnitř) a drceným kmínem okmínovat ze všech stran.…
Na této kachně si nejlépe pochutnáte, pokud si k ní připravíte červené karamelizované zelí s opečenými bramborovými plátky. Větvičky čerstvého tymiánu se k drůbeži hodí…
kachnu posolíme, posypemem tymiánem a potřeme medem, podlijeme a dáme péci...pečeme pozvolna asi 1,5hodiny a mezitím podléváme výpekem a sem tam potřeme medem.Podáváme s…
Kačenu nejlépe den předem nasolíme a okmínujeme. Další den ráno začneme péct. Já peču 3 hodiny na 150 - 160 stupňů, podlévám vodou a červeným vínem, přidám masox,…
Kdo nezkusil, nechce tomu věřit. Po odkrytí pekáče uvidíte kachnu se spoustou vypečeného tuku a šťávy, maso se rozpadá a pokud necháte chvíli dopéct na barvu, kůžička…
Nejprve smícháme marinádu: Zázvor, česnek, cibuli očistíme a nastrouháme nebo prolisujeme do mísy. A přidáme ostatní ingredience kromě vína!!!! V marinádě pečlivě…
1/2 kachny obereme od kosti, přidáme k mírně (cca 2 minuty) restovaným játrům předem pokrájeným na malé kousky a k cibulce osmažené na kachním sádle, které jsme předem…
Kachnu očistíme a potřeme solí a kmínem, necháme odležet přes noc(moje babička potírala kachnu cukrovou vodou a také byla báječná).Dáme péci na mřížku na max, aby se…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy
Dostupný luxus? Dopřejte si piknik! Jak ho připravit a co všechno vzít s sebou?
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr